Racefietsen Maronne Bikes

/Racefietsen Maronne Bikes
Racefietsen Maronne Bikes 2017-04-11T08:34:16+01:00

Racefietsen van Maronne Bikes

Maronne Racefietsen zijn er in veel soorten en prijsklassen. Een aluminium of carbon frame. Wat zijn de verschillen in schakelgroepen en wielen? Op deze vragen kunnen wij een goed antwoord geven in een persoonlijk advies gesprek. Kom bij ons langs in de winkel zodat wij je kunnen informeren naar de mogelijkheden voor de aankoop van een racefiets.

Bepaal je doel

Een racefiets van Maronne kan geheel naar jouw wensen worden opgebouwd. Welk doel wil je behalen met de racefiets? Wil je recreatief of wedstrijden gaan rijden? Fiets je in Nederland of zoek je in het buitenland de bergen op? Samen met jou bekijken wij hoe jij je doel kan behalen.

Maronne Lesto

Maronne lesto is totaal vernieuwd met een gewicht van 1870 (frameset) een mooie basis voor een lichte alu fiets. Deze fiets is een echte alleskunner van de snelle noord-hollandse wegen tot de steile alpen klimmen en afdalingen alles wordt een makkie met deze instapper. F

Er kan al een complete fiets gemaakt worden vanaf €1099

Frame: Triple Butted 7005 Alu, carbon voorvork met alu stuurbuis

Bracket: BSA

Zadelpen: 31,6

Gewicht frame en voorvork: 1870 gram

Balhoofd: Tapered

Prijs Frame: €485

Maronne Vigore

Maronne vigore de carbon fiets met de traditionele remblokken met een frameset gewicht van 1480 gram de ideale basis voor een lichte racefiets.

De fiets is een echte alleskunner sturen, dalen, kasseien klinkers alles gaat probleemloos met deze fiets.

Frame: 30/24ton high modulus carbon

Bracket: pressfitt

Zadelpen: 31,6

Gewicht frame en voorvork: 1480 gram

Balhoofd: tapered

Prijs Frame: €1199

Maronne Rosso disc

Maronne Rosso disc is het paradepaardje uit de maronne race collectie. Met een frameset gewicht van 1500 gram de iedaale basis voor een lichte en toch stijve fiets.

Wij zijn ervan overtuigt dat schijfremmen ook op de racefiets de komende jaren een doorbraak gaat krijgen vandaar dat wij special een frame hebben ontwikkeld voor schijfremmen. Dit frame is heel anders geconstrueerd als de traditionele race frame’s. Schijfremmen zitten aan 1 kant van het frame en vork daarom is het frame en vork op die plek extra sterk en stijf gemaakt.

De geometrie van het frame is zo gemaakt dat de wedstrijdrijder en de tourrijder hier prima uren op kan knallen.

Frame: Toray t700

Bracket: Pressfit

Zadelpen: 31,6

Gewicht frame en voorvork: 1500 gram

Balhoofd: Tapered

Prijs Frame: €1449 incl. balhoofd

Meer informatie!

Heb je nog vragen?

Is alles duidelijk of heb je nog vragen over racefietsen van Maronne Bikes? Neem gerust contact met ons op of kom langs in de winkel. Wij geven je graag advies bij het aanschaffen van een racefiets
Meer informatie!