Mountainbikes Maronne Bikes

/Mountainbikes Maronne Bikes
Mountainbikes Maronne Bikes 2017-04-11T08:34:16+01:00

Mountainbikes van Maronne Bikes

Mountainbikes of MTB zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Populair en sportief. In de Noord Hollandse duinen of op parcours in binnen- en buitenland zie je steeds meer mensen voor deze tak van fietssport kiezen. Voor een relatief betaalbaar bedrag kan je tegenwoordig al een mountainbike aanschaffen. Maronne Bikes bouwt mountainbikes voor beginnende en gevorderde rijders. Kies je voor een aluminium frame of juist voor het lichte maar stijve carbon frame, er is voor elke rijder wel een MTB samen te stellen.

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden welke wij jou kunnen bieden op het gebied van mountainbikes. Ook helpen wij je met de keuze voor afmontage, schakelsystemen, remsystemen en wielen.

Maronne Agile

Maronne Agile het aluminium frame met een prijs van €345 (inclusief balhoofd). Is het gewicht niet van belang maar wilt u gewoon een betrouwbare mtb dan is de Agile de ideale basis voor een mtb.

Frame is special ontwikkeld voor de tour fietsers en beginners. Hierdoor kunnen minder getrainde rijders je fiets tocht langer volhouden.

Frame: Triple Butted 7005 Alu

Bracket: BSA

Zadelpen: 31,6

Gewicht frame: 1840 gram

Balhoofd: Tapered

Prijs Frame: €345,-

Maronne Cuore

Het nieuwe Maronne Cuore frame is verder door ontwikkeld ten opzichte van het oude frame. De zit is iets sportiever geworden en de achterbrug van het frame is iets minder stijf geworden waardoor je meer controle houdt met klimmen en afdalen.

Aan de achterkant is zit ook inmiddels de standaard 142×12 steekas.

Met een frame gewicht van een 1200 gram is het een mooie basis voor een lichte fiets.

Frame: Toray t700 carbon fiber

Bracket: BSA

Zadelpen: 31.6

Gewicht frame: 1200 gram

Balhoofd: Tapered

Prijs Frame: €1149

Maronne Curve

De Maronne Curve is special ontwikkeld voor het ruigere terein maar ook op parcurs waar de snelheid hoog ligt is het een ideale fiets. Met een frame gewicht van 1820 gram heb je een mooie basis voor een lichte fiets.

Met 120 mm veerweg staat hij zijn mannete in elk terrein van Noord-holland tot de ruige alpen.

De fiets heeft uiteraard een taperdbalhoofd een steekas 142×12 mm steekas achter. De voorderailleur wordt doormiddel van directmount aan het frame gemonteerd.

Frame: Toray T700 Carbon fiber

Demper: DT Swiss M212

Bracket: BSA

Zadelpen: 31.6

Gewicht frame: 1850 gram

Maten: M & L

Prijs Frame: €1849

Meer informatie!

Interesse in een custom MTB?

Neem dan contact met ons op! Wij adviseren je graag ij het opbouwen van je MTB. Persoonlijk advies uit jaren lang MTB ervaring.
Meer informatie!